Vattengympa

Jonny badar i bassäng

 

Idag har jag äntligen kommit igång med vattengymnastiken som är skonsamt och bra för både muskeldystrofin och hjärtsvikten. Jag har varit lite nervös över hur det skulle gå, blir jag rejält andfådd, kommer jag svimma under det här 45-minuterspasset? Det gick bättre än förväntat, jag behövde bara pausa 3 gånger då jag blev konstigt andfådd med yrselkänsla samt konstig känsla i vaderna. Det ska bli riktigt intressant om pumpen klarar att pumpa mer än 40% (55% är normalt) efter 10 pass.

Om 1 1/2 vecka ska jag prova att jobba 75% med sikte att komma tillbaka till 100% men man får ta en dag i taget. Med rätt inställning och envishet kommer det säkerligen att ordna sig bra.

Med medicin, träning och koständring kommer det att gå galant.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*